Totaaloplossing voor onderhoudsprestatie contracten

Verbeter je onderhoudsprestaties met FIX

Met FIX bieden we alles wat je nodig hebt om je onderhoudsprestaties niet alleen zichtbaar te verbeteren, maar ook om de meest efficiënte onderhoudsorganisatie te creëren. Jij focust op de relaties en contractdetails; wij regelen de technische en operationele zaken. Samen zorgen we voor een gestroomlijnde operatie, waardoor jij je kunt concentreren op het uitbreiden van je werkzaamheden. 

FIX combineert Systems Engineering, Contractmanagement, en Assetmanagement in een duidelijke, stapsgewijze methode om je onderhoudsprestatiecontracten te beheren. Vanaf de initiële FIX-scan tot aan de uiteindelijke contractuitvoering, wij staan naast je.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!
leveranciersmanagement
 

ONZE AANPAK

1. AWARENESS CREËREN
We zorgen ervoor dat iedereen, van technici tot management, vanuit hetzelfde perspectief het contract benaderd. In deze fase behandelen we met interactieve sessies UAV-GC, Systeemgerichte Contractbeheersing en de samenhang tussen Systems Engineering, Contractmanagement en Technisch management.

Resultaat: uniform begrip en duidelijk gedefinieerde projectdoelen. 

2. INZICHT UITGANGSPUNTEN

We identificeren de benodigde processen en systemen waarbij we de bedrijfsstandaard als uitgangspunt nemen, aangevuld met contract specifieke behoeften. Na het analyseren van het contract wordt er een praktisch risico dossier opgesteld.

Resultaat: Een selectie met uitgangspunten die aansluiten bij jouw (bedrijfs)doelstellingen en de vastgestelde standaarden. 

3. KWALITEIT, PROCES EN STRUCTUUR

We implementeren best practices en richten processen en structuren in, gebaseerd op de hiervoor bepaalde uitgangspunten. Dit zorgt voor consistentie en kwaliteit in alle werkzaamheden. Enkele voorbeelden van in te richten zaken;

  • Werkpakket structuren
  • Objectstructuur
  • Kwaliteitsdocumenten (PMP, AMP etc.)

Resultaat: Gevalideerde kwaliteitsdocumenten en gestroomlijnde processen.

4. APPLICATIES OPTIMALISEREN
Door essentiële in te richten zoals Relatics, OMS en PowerBI, optimaliseren we de informatie- en werkorderstromen. Wij zorgen voor configuratie, training en monitoring.

Resultaat: Een efficiënt ondersteund contract- en procesbeheer door applicaties. 

5. EFFECTIEVE OPERATIE OPTIMALISEREN
Van planning tot uitvoering, wij faciliteren alle benodigdheden voor een effectieve aantoonbare operatie, zoals het realiseren van onderhoudsplanningen, procesintroducties, trainingen en het contracteren van onderaannemers.

Resultaat: Je operationele team staat klaar voor de start met een goed voorbereide onderhoudscyclus.

Een functionerende operatie
 

6. CONTINU VERBETEREN
We richten ons op het optimaliseren van onderhoudscycli en het verminderen van inefficiënties, waarbij we ondersteuning bieden tot je team zelfstandig verder kan.

Resultaat: Verbeterde processen en prestaties, met een focus op duurzaam succes.

  • Benieuwd Hoe We Dit Realiseren?
    Start met een FIX-scan van jouw onderhoudsprocessen. Neem vandaag nog contact met ons op om je onderhoud naar een hoger niveau te tillen. Ontdek hoe we samen kunnen zorgen voor verbeterde processen en prestaties met een focus op duurzaam succes.

 

Meer weten? Geurt Jan helpt je graag!

Heb je interesse of een vraag over wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie? Neem dan contact met me op. Ook met vragen over andere diensten kun je altijd bij mij terecht.

Geurt Jan van der Meiden

Maintenance Management consultant

Geurt-Jan van der Meiden

Een selectie uit onze projecten

Onze partners

© 2024 veerenstael.nl | Cookies