Drijvende kracht

Wij krijgen beweging in statische situaties en bewegen mee met de bedrijfscultuur van jouw organisatie.

Onze naam

Verenstaal is een metaalsoort die wordt gebruikt in industriële toepassingen om tijdelijke krachten op te vangen en wordt bijvoorbeeld gebruikt om uurwerken aan te drijven. Verenstaal is sterk, flexibel en heeft een hoge weerstand tegen permanente vervorming. Verenstaal verwijst naar het hart van ons bedrijf. Wij bewegen mee met de organisatiecultuur, maar hebben ook

de energie om beweging te krijgen in statische situaties.
Zoals de veer in een uurwerk, zo zijn wij de drijvende kracht achter bedrijfsmatige oplossingen. Iedereen die bij ons werkt is intrinsiek gemotiveerd om te weten hoe zaken werken en heeft een sterke motivatie om oplossingen te vinden.

Onze Organisatie

Na ruim 10 jaar bedrijfsprocessen te hebben verbeterd in de industriële sector en de infrasector, hebben wij Veerenstael opgericht. De kennis die wij hebben opgedaan op het gebied van het optimaliseren en uitbreiden van productieprocessen, asset- en supply chain management, stelt ons in staat om productie organisaties te ondersteunen om op een projectmatige wijze prestaties te verbeteren.

Wij werken met een team van specialisten die uitblinken in hun vakgebied, waarin een liefde voor bedrijfskundige oplossingen, techniek en menselijke waarden in een verandertraject centraal staan. Veerenstael kan daardoor een breed scala aan oplossingsrichtingen bieden voor jouw organisatie.

Samenwerken binnen Veerenstael betekent onderdeel zijn van een cultuur; een gedeelde set van normen en waarden binnen het team. Uitdagingen lossen we samen op, evenals het gezamenlijk vieren van successen. Vanaf de oprichting delen wij dezelfde kernwaarden:

  • Waardering voor het idee en ondernemerschap (Vier het idee!)
  • Wees dapper, maar niet roekeloos
  • Diversiteit leidt tot vernieuwing en ontwikkeling
  • Leiderschap tonen door de ontwikkeling van vakkennis en doorgronding van de klantsituatie

Onze aanpak

Wij zijn

© 2022 veerenstael.nl | Cookies