Til je organisatie naar een hoger onderhoudsniveau

Maintenance management

Heeft jouw onderhoudsorganisatie moeite met het uitzetten van een helder strategisch asset- en maintenance management plan? Of krijg je niet overtuigd aan de directie dat bepaalde investeringen nú nodig zijn? Veerenstael heeft met zijn senior engineers en project managers veel organisaties bij dit soort problemen kunnen helpen.

WAAROM MAINTENANCE MANAGEMENT?

We begrijpen als geen ander in welke hectiek een maintenance manager of een hoofd technische dienst kan opereren. Met alle belangen van verschillende stakeholders is het lastig om de juiste beslissingen over de bühne te krijgen. Het kan dan prettig zijn om met iemand van buitenaf te sparren of enkele taken volledig over te dragen.

WAT KAN EEN MAINTENANCE MANAGER VAN VEERENSTAEL VOOR JE BETEKENEN?

  • Het leiden van een technische dienst
  • Het leiden van een maintenance afdeling met meerdere reliability engineers en maintenance engineers
  • Het inrichten van een strategisch asset management plan
  • Het inrichten of verbeteren van een volledige onderhoudsorganisatie

 

  • Positieve cultuurverandering doorvoeren waar werknemers en bedrijf van profiteren
  • Prioriteiten stellen om de maintenance organisatie naar een hoger niveau te tillen
  • Het managen van financiële, prestatie en technische risico’s
  • Afstemming met stakeholders; van directie, operations tot leveranciers
  • Toezien op aantoonbare navolging wet-, norm- en regelgeving

HOE WORDT DE MAINTENANCE MANAGER INGEZET?

We zien vaak dat organisaties tegen een capaciteitsprobleem aanlopen. Dit wordt bijvoorbeeld veroorzaakt door het vertrek van een manager techniek of een hoofd technische dienst. Veerenstael kan die tijdelijke rol invullen om dit gat te dichten, totdat er binnen de organisatie een permanente oplossing is gevonden. In andere gevallen wil de verantwoordelijke van de onderhoudsorganisatie een boost geven, maar komt hij/zij hier zelf niet aan toe. In dit geval is het mogelijk een maintenance manager projectmatig in te zetten. Indien gewenst besteden we specialistische taken uit aan een reliability engineer of maintenance engineer, als deze niet beschikbaar zijn binnen de klantorganisatie. Zo ben jij altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit maintenance management tegen een goede prijs.

value driven maintenance
 

WAT LEVERT MAINTENANCE MANAGEMENT OP?

De maintenance manager stelt met zijn helikopterview de juiste prioriteiten die in een organisatie nodig zijn. Hij brengt rust bij grote capaciteitstekorten en helpt met een transitie van een reactieve naar een proactieve (of zelfs predictieve) organisatie. Onze maintenance en project managers tillen jouw organisatie naar een hoger onderhoudsniveau.

Meer weten? Yannick helpt je graag!

Heb je interesse of een vraag over wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie? Neem dan contact met me op. Ook met vragen over andere diensten kun je altijd bij mij terecht.

Yannick van Stiphout

Eigenaar Veerenstael & Maintenance Management / reliability consultant

Yannick van Stiphout

Gerelateerde projecten

Onze partners

© 2024 veerenstael.nl | Cookies