zo werken wij

onze aanpak

Bij Veerenstael helpen we bedrijven binnen de productie-industrie en infra hun onderhoudsprestaties te verbeteren in onder meer maintenance management en asset management.

In onze aanpak komen altijd de elementen kennismaking, opdracht, evaluatie en eventuele opvolging terug.

KENNISMAKING & ORIËNTATIE

We gaan pas voor je aan de slag als we duidelijk hebben hoe je organisatie en vraagstuk eruitzien. Hier komen we achter in een persoonlijk gesprek. We bespreken wat jouw organisatie drijft, wat de huidige situatie is en vooral welke gewenste hulp nodig is om tot een oplossing en verbetering te komen. Is het duidelijk welk resultaat je beoogt? Dan brengen we een offerte uit en zijn we klaar voor de volgende stap in onze samenwerking.

EVALUATIE, EVENTUELE OPVOLGING EN NAZORG

We vinden het belangrijk om de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden. Daarom reflecteren we gezamenlijk op onze geleverde prestaties en we bespreken of er nog knelpunten zijn en waar we verbetermogelijkheden zien.

TRAJECT OPDRACHT

De opdracht start met een analyse van de huidige situatie waar een plan van aanpak uit voort komt. Daarna volgt het belangrijkste deel: de implementatie van het plan van aanpak en de borging. Tot slot evalueren we de samenwerking en de behaalde resultaten. Bij elke fase zijn we met elkaar in gesprek, waar nodig sturen we op tijd bij. Jij bent als klant in control om samen met ons je vraagstuk op te lossen.

Waar kunnen we je mee helpen?

Veerenstael logo

Laat een bericht achter






    © 2024 veerenstael.nl | Cookies