Stappen zetten naar tastbare resultaten

asset management

Heeft jouw organisatie het technisch beheer van het machinepark onder controle en is het nu tijd voor groei? Of wil je juist de basis op orde hebben en inzichtelijk krijgen waarin je moet investeren? De consultants van Veerenstael zijn ervaren op het gebied van asset management binnen de infra en productie-industrie. Zij helpen jouw onderhoudsorganisatie stappen te zetten naar tastbare resultaten.

Waarom asset management?

Bij Veerenstael snappen we precies waar je tegenaan loopt. Je hebt te maken met prestaties, risico’s en kosten, maar ook met verschillende belangen in de organisatie. Onze consultants bieden een concreet lange termijn stappenplan om deze factoren in balans te brengen. Je krijgt antwoorden op vragen als: wat zijn de investeringen die nodig zijn, welke prestaties vereisen extra aandacht, wat zijn de mogelijke risico’s en hoe worden deze beheerst.

Wat kan een asset management consultant van Veerenstael voor je betekenen?

  • Samen bepalen wat er nodig is om de basis op orde te krijgen
  • Prioriteiten stellen om asset management naar een hoger niveau te tillen
  • Inzichtelijk maken van risico’s en beheersmaatregelen
  • Inrichten van een strategisch asset management plan
Veerenstael Asset Management
 

Hoe wordt asset management ingezet en wat levert het op?

Door met een helicopterview naar de organisatie te kijken en goed te luisteren naar de betrokkenen heeft de Veerenstael consultant snel een overzicht van de situatie. De consultant stelt verbeterpunten op en komt met concrete verbetervoorstellen. Zo wordt inzichtelijk wat er mogelijk is binnen jouw onderhoudsorganisatie en kan er projectmatig toegewerkt worden naar verbeteringen. Elke verbetering is een business case op zichzelf en kan dus goed uitgelegd worden naar de stakeholders. Op die manier blijf je zelf in controle en hou je grip op de opbrengsten van de verbeterprojecten.

De komst van een consultant van Veerenstael levert rust in je organisatie op. Door kennis, maar ook door extra ondersteuning bij capaciteitstekort. De consultant zorgt ervoor dat je stappen maakt naar tastbare resultaten, passend bij de organisatie. Onze diensten leveren een optimale lange termijn strategie op, onder meer op het gebied van kosten. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan.

Neem contact met ons op

Heb je interesse of heb je met een andere vraag over wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van Asset Management? Neem dan contact met ons op. Ook voor vragen over andere diensten kun je natuurlijk bij ons terecht.

Een selectie uit onze projecten

Onze partners

Onze opdrachtgevers

© 2023 veerenstael.nl | Cookies