Stappen zetten naar tastbare resultaten

asset management

Heeft jouw organisatie het technisch beheer van het machinepark onder controle en is het nu tijd voor groei? Of wil je juist de basis op orde hebben en inzichtelijk krijgen waarin je moet investeren? De Asset Management consultants van Veerenstael zijn ervaren op het gebied van Asset Management binnen de infra en productie-industrie. Zij helpen jouw onderhoudsorganisatie stappen te zetten naar tastbare resultaten.

WAAROM ASSET MANAGEMENT

Bij Veerenstael snappen we precies waar je tegenaan loopt. Je hebt te maken met prestaties, risico’s en kosten, maar ook met verschillende belangen in de organisatie. Onze consultants bieden een concreet lange termijn stappenplan om deze factoren in balans te brengen. Je krijgt antwoorden op vragen als: wat zijn de investeringen die nodig zijn, welke prestaties vereisen extra aandacht, wat zijn de mogelijke risico’s en hoe worden deze beheerst.

WAT KAN EEN ASSET MANAGEMENT CONSULTANT VAN VEERENSTAEL VOOR JE BETEKENEN

  • Samen bepalen wat er nodig is om de basis op orde te krijgen
  • Prioriteiten stellen om Asset Management naar een hoger niveau te tillen
  • Inzichtelijk maken van risico’s en beheersmaatregelen
  • Inrichten van een strategisch Asset Management plan
Veerenstael_Asset Management_asset
 

WAT LEVERT ASSET MANAGEMENT OP EN HOE WORDT DEZE INGEZET

De komst van een Asset Management consultant van Veerenstael levert rust in je organisatie op. Door kennis, maar ook door extra ondersteuning bij capaciteitstekort. De consultant zorgt ervoor dat je stappen maakt naar tastbare resultaten, passend bij de organisatie. Onze diensten leveren een optimale lange termijn strategie op voor onder meer het gebied van kosten. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan.

Neem contact met ons op

Heb je interesse of een vraag over wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van Asset Management? Neem dan contact met ons op. Ook met vragen over andere diensten kun je altijd bij ons terecht.

Een selectie uit onze projecten

Onze partners

Onze opdrachtgevers

© 2023 veerenstael.nl | Cookies