Het antwoord op jouw capaciteitsvraag

Interim managers en engineers

We leven in een tijd waarin technisch personeel schaars is. Het is niet vanzelfsprekend dat er keuze tussen geschikte kandidaten voor een bepaalde capaciteitsvraag is. Dit geldt ook voor de rollen binnen maintenance, reliability en asset management. De interim managers en engineers van Veerenstael bieden een snelle en doeltreffende oplossing.

CAPACITEITSPRBOLEMEN BINNEN ONDERHOUDSORGANISATIES

Een capaciteitsvraag kan onverwacht komen. Jouw engineer heeft een extern aanbod gekregen en vertrekt of ervaren werknemers gaan met pensioen. Als gevolg hiervan komen belangrijke projecten zoals het opstellen van onderhoudsplannen of het verbeteren van het OMS-beheer niet van de grond, omdat deze extra tijd vragen van de engineers. Het achterstallige werk loopt op en de kwaliteit van de werkzaamheden neemt af. De beheerders ervaren problemen op de werkvloer, onder meer in de vorm van niet-beschikbaarheid. Het is nodig een keuze te maken.

risico's beheerst
 

Onze oplossing voor capaciteitsvraagstukken

Veerenstael heeft top projectleiders, reliability engineersmaintenance engineers en asset managers in dienst die op korte termijn op detacherings- of projectbasis in te huren zijn om de (tijdelijke) capaciteitspiek in te vullen. Dit geeft jou de ruimte om rustig te zoeken naar de juiste kandidaat voor een vaste invulling of een andere oplossing. Onze engineers en managers zijn actief in verschillende werkvelden, waaronder olie en gas, food, industrie, infra en bouw. We zoeken samen naar de beste match voor jouw interim opdracht.

Neem contact met ons op

Zie je het belang van een specialistische rol, maar wil je graag aantonen dat de investering in een vaste specialist het rendement waard is? Of zoek je een engineer op projectbasis? Veerenstael denkt graag mee met je mee.

Een selectie uit onze projecten

Onze partners

Onze opdrachtgevers

Neem gerust contact met ons op voor vragen of een nieuwe opdracht. Bel 085-0041465

Veerenstael logo

Laat een bericht achter


    © 2023 veerenstael.nl | Cookies