Het antwoord op jouw capaciteitsvraag

Interim managers en engineers

Een capaciteitsvraag komt altijd onverwacht. Jouw engineer heeft een extern aanbod gekregen of ervaren werknemers gaan met pensioen. Hierdoor komen belangrijke projecten zoals het opstellen van onderhoudsplannen of het verbeteren van het OMS-beheer niet van de grond, omdat deze extra tijd vragen van de engineers. Het achterstallige werk loopt op en de kwaliteit van de werkzaamheden neemt af. De beheerders ervaren problemen op de werkvloer, onder meer in de vorm van niet-beschikbaarheid. Het is nodig een keuze te maken.

 

OPLOSSEN VAN CAPACITEITSPROBLEMEN

We leven in een tijd waarin technisch personeel schaars is. Het is niet vanzelfsprekend dat er keuze tussen geschikte kandidaten voor een bepaalde capaciteitsvraag is. Dit geldt ook voor de rollen binnen maintenance, reliability en asset management. De interim managers en engineers van Veerenstael bieden een snelle en doeltreffende oplossing.

WAT KAN EEN INTERIM ENGINEER OF MANAGER VOOR JOU BETEKENEN?

  • Het inrichten van een (deel van een) onderhoudsmanagementsysteem
  • Het opbouwen van een managementsysteem
  • Het opstellen van een assetmanagementplan
  • Het zorgdragen voor een bepaling van kritische voorraad en het beheer daarvan
  • Het mobiliseren van een onderhoudscontract
  • Het opstellen van een meerjarenonderhoudsbegroting
risico's beheerst
 

Ons antwoord op capaciteitsvraagstukken

Veerenstael heeft top projectleiders, reliability engineersmaintenance engineers en asset managers in dienst die op korte termijn op detacherings- of projectbasis in te huren zijn om de (tijdelijke) capaciteitspiek in te vullen. Dit geeft jou de ruimte om rustig te zoeken naar de juiste kandidaat voor een vaste invulling of een andere oplossing. Onze engineers en managers zijn actief in verschillende werkvelden, waaronder olie en gas, food, industrie, infra en bouw. We zoeken samen naar de beste match voor jouw interim opdracht.

Jouw team gaat door

DUIDELIJKE DOELSTELLINGEN VOORAF

Voordat we aan de slag gaan maken we heldere en duidelijke afspraken wat we binnen jouw organisatie gaan doen en wat je van ons bij oplevering mag verwachten. We rapporteren regelmatig over de gemaakte afspraken, de voortgang en nemen je mee in de vervolgstappen.

Wij zijn een perfecte keuze voor projecten waarbij je tijdelijk expertise nodig hebt. Onze interim managers en engineers hebben ervaring in het aansturen van projecten, maar ook in het uitvoeringswerk en schakelen daardoor sneller tussen aansturing en uitvoering. Vaak zien we ook voldoende verbeterpotentieel in ondersteuning in dagdagelijkse werkzaamheden om op te pakken en af te ronden als we weer weggaan.

OP EIGEN KRACHT VERDER

Veerenstael beschikt over verschillende kennisdragers op het gebied van assetmanagement, projectmanagement, applicatietechniek, data-analyse en changemanagement.

Wij zorgen ervoor dat je project naar tevredenheid wordt afgerond op de manier (plan van aanpak) die we vooraf hebben afgesproken en we zorgen ervoor dat je team op eigen kracht door kan zonder ons. Dit doen we door procesafspraken goed te borgen of door handleidingen te maken waarmee je team snel de kennis opdoet van het project.

Meer weten? Rik helpt je graag!

Heb je interesse of een vraag over wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie? Neem dan contact met me op. Ook met vragen over andere diensten kun je altijd bij mij terecht.

Rik Kobussen

Oprichter Veerenstael & Maintenance Management consultant

Rik Kobussen

Een selectie uit onze projecten

Onze partners

© 2024 veerenstael.nl | Cookies