Hi! Wij zijn Veerenstael

Veerenstael staat voor plezier, creativiteit en kwaliteit. Onze verbindende factor is de interesse voor eenvoudige oplossingen van complexe problemen. Bij ons werken knappe koppen en ondernemende types. We streven altijd naar een succesvolle samenwerking met onze klanten, partners en collega’s, waarbij continue ontwikkeling een centrale rol speelt. Ben jij benieuwd hoe wij werken of wil jij zelf werken bij Veerenstael? Scroll dan snel verder!

Werken bij Veerenstael

Wanneer je bij Veerenstael werkt, dan betekent dat automatisch dat je ook meebouwt aan de groei van de organisatie. Samen kijken we naar jouw interesses en ambitie. Dat werkt twee kanten op: jij helpt mee aan de toekomst van Veerenstael en wij helpen jou met je zelfontwikkeling.

Veerenstael is werkzaam in twee hoofdmarkten: de inframarkt en de productiemarkt. De projecten variëren sterk per opdrachtgever; van korte probleemoplossende projecten tot continue verbeteringen over een langere periode. Het werken in de inframarkt (procesmatig, systemisch) is een andere beleving in vergelijking met de productiemarkt (kortcyclisch, pragmatisch).

Samen met onze teamcoach bepaal jij welke projecten en opleidingen aansluiten bij jouw ambities en persoonlijke groei.

Samen bouwen is samen delen. Dat houdt in dat voor elk uur waarin je facturabel wordt ingezet, je ook automatisch een percentage van de omzet ontvangt. Hetzelfde geldt als je een collega weet in te zetten voor een opdracht, we een nieuwe medewerker aannemen die jij voorstelt, of als je een nieuwe klant binnenhaalt. Wij geloven sterk in gezamenlijk ondernemerschap en op deze manier groeit iedereen mee.

Vacatures

Direct solliciteren

Wil jij deel uitmaken van een snelgroeiend bedrijf en van complexe problemen eenvoudige oplossingen maken? Wil jij je verder ontwikkelen binnen asset- of supply chain management? En niet onbelangrijk: hou je daarnaast van een borrel op zijn tijd, sportieve uitjes en een gezamenlijke lunch? Kom dan werken bij Veerenstael! We maken graag kennis met je!

Zie je geen passende vacature, maar wil je wel graag bij ons werken of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Een kop koffie kan altijd! Vul het sollicitatieformulier in of neem contact op met Rik Kobussen, onze directeur, via rik.kobussen@veerenstael.nl of +31850041465. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Solliciteer direct

Veerenstael logo

Sollicitatieformulier

    Voeg je CV toe* (max 5 MB.)


    © 2022 veerenstael.nl | Cookies