Hi! Wij zijn Veerenstael

 

Veerenstael staat voor plezier, creativiteit en kwaliteit binnen een team gedreven maintenance managementconsultants, gespecialiseerd in maintenance en reliability engineering. Wij houden van eenvoudige oplossingen voor complexe problemen. Bij ons werken knappe koppen en ondernemende types. We zetten graag onze tanden in het ontwikkelen van eigen producten en inzetten van nieuwe technieken of applicaties om onze diensten te verbeteren. Daarnaast speelt persoonlijke en professionele ontwikkeling bij ons een centrale rol. Ben jij benieuwd hoe wij werken of wil jij zelf werken bij Veerenstael? Lees dan snel verder!

Werken bij Veerenstael

Waarom eigenlijk? Omdat werken bij Veerenstael investeren in jezelf betekent en je bouwt mee aan de groei van Veerenstael! We spreken we samen een opleidingstraject af, waarbij we rekening houden met jouw interesses en ambities. Dit kan inhoudelijk zijn, maar ook op het gebied van persoonlijke groei. We garanderen je een goed begeleide reis van professional naar expert en vertrouwd adviseur van de klant.

We hebben een open werkcultuur. Je kunt altijd bij een andere collega terecht voor advies of overleg en een idee is niet snel te gek! Eén dag per week werk je aan de bedrijfsontwikkeling van Veerenstael. Dat kan een innovatietraject zijn zoals het ontwikkelen van nieuwe toolings, casussen, Veerenstael’s beleid afspraken, het helpen bij een project van een collega of aan je eigen ontwikkeling.

Door de week staat er een lunch voor je klaar en maandelijks wordt er iets georganiseerd; van mountainbiken, een game avond met pizza tot wintersport met het hele team.

Onze opdrachten

Veerenstael is werkzaam in twee hoofdmarkten: de inframarkt en de productiemarkt. De projecten variëren sterk per opdrachtgever. Van korte probleemoplossende projecten tot continue verbeteringen over een langere periode. Opdrachten in de inframarkt zijn vaak procesmatig en systemisch. Bij de productiemarkt is dat meer kortcyclisch en pragmatisch. Samen met je teamcoach bepaal jij welke projecten aansluiten bij jouw ambities en persoonlijke groei.

Ook al werk je bij de klant, je thuishaven blijft Veerenstael. Iedere consultant maakt bij ons deel uit van een gilde. Dit is een groep met collega’s binnen hetzelfde expertisegebied waar kennis en ervaringen worden gedeeld.

Kijk hier voor voorbeelden van onze projecten.

Vacatures

What's in it for you

Samen bouwen is samen delen. Dat houdt in dat voor elk uur dat je facturabel bent, je ook een percentage van de omzet ontvangt. Hetzelfde geldt als je een collega weet in te zetten voor een opdracht,

we een nieuwe medewerker aannemen die jij voorstelt, of als je een nieuwe klant binnen haalt. Wij geloven sterk in gezamenlijk ondernemerschap en op deze manier groeit iedereen mee.

Kom je ook bij Veerenstael?

Vind je het leuk om voor complexe problemen eenvoudige oplossingen te bedenken? Wil jij je verder ontwikkelen binnen asset- of maintenance management? En niet onbelangrijk: hou je daarnaast van een borrel op zijn tijd, sportieve uitjes en een gezamenlijke lunch? Kom dan werken bij Veerenstael! We maken graag kennis met je!

Zie je geen passende vacature, maar wil je wel graag bij ons werken of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Een kop koffie kan altijd! Vul het sollicitatieformulier in of neem contact op met Jeroen Struijk, via of +31850041465 of stuur een Appje. Hij kijkt graag samen met je naar de mogelijkheden!

 

Solliciteer direct

Veerenstael logo

Sollicitatieformulier

    Voeg je CV toe* (max 5 MB.)


    © 2024 veerenstael.nl | Cookies