Voor een internationaal bedrijf in de infra dat onderhoud verzorgt aan onder meer tunnels, laadpalen, bruggen en sluizen, heeft Veerenstael een vastgelopen digitaliseringsproject hersteld en een succesvolle livegang verzorgd.

Dankzij verbeterde monitoring en dataopslag optimalisatiekansen t.b.v. preventief onderhoud

Voor een internationaal bedrijf in de infra dat onderhoud verzorgt aan onder meer tunnels, laadpalen, bruggen en sluizen, heeft Veerenstael een vast gelopen digitaliseringsproject hersteld en een succesvolle livegang verzorgd.

Voor de onderhoudswerkzaamheden wordt gebruik gemaakt van een onderhoudsmanagement systeem. Het digitaliseringsproject was opgezet om haar asset  management te professionaliseren, waarmee monteurs eenvoudiger kunnen werken over alle contracten van de organisatie heen.

Binnen een maand heeft Veerenstael de business case herzien, een vernieuwd plan van aanpak opgesteld en geaccordeerd en is er een herstart van dit project opgezet. Voor deze werkzaamheden wordt gebruik gemaakt van het onderhoudsmanagementsysteem (OMS) Maximo.

Met de inrichting van Maximo, is de Maximo omgeving uitvoerig getest met de verschillende gebruikers, om de fouten en wensen inzichtelijk te maken en te verwerken. Na afronding van de implementatie heeft Veerenstael Maximo over de gehele breedte van het bedrijf uitgerold.

Resultaat

  • Ingericht OMS
  • Onderhoudskosten inzichtelijk
  • Monitoring en sturing op aanrijtijden mogelijk gemaakt
  • Real-life beschikbaarheid van monteurs
  • Dankzij verbeterde monitoring en dataopslag optimalisatiekansen t.b.v. preventief onderhoud

© 2022 veerenstael.nl | Cookies