Maatwerkoplossingen in onderhoudscontracten

Wij geloven dat er altijd meer gehaald kan worden uit een onderhoudscontract

Veerenstael infra

 

Contract gescoord maar geen mensen om het in te richten of uit te voeren? Veel van onze engineers hebben jarenlange praktijkervaring bij diverse infrabedrijven in Nederland. De opgedane kennis binnen de infra, gecombineerd met de kennis uit andere sectoren maakt Veerenstael een expert in doelmatig onderhoud. Dit stelt ons in staat snel en effectief maatwerkoplossingen te leveren voor het inrichten en verbeteren van onderhoud (prestatie)contracten binnen jouw bedrijf.

Wij werken graag op basis van inzet óf op projectmatige wijze samen met onze klanten. We werken altijd binnen een overeengekomen tijdsperiode naar een concreet doel. Bij iedere inzet of project kijken we als externe partij met een frisse en objectieve blik naar de situatie.

Onze diensten variëren van capaciteitsinzet van onze specialisten tot het uitvoeren van een FIX project, een totaaloplossing voor het inrichten van een onderhoudsprestatie contract, waar één of meerdere van de zes onderdelen relevant kan zijn voor jouw medewerkers of organisatie.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen? Neem contact op of bel 085-0041465

Contact

Doe de quickscan!

Een quickscan is een ideale manier om snel en eenvoudig een thermometer in je organisatie te steken. Veerenstael heeft een scan ontwikkeld die inzicht geeft in de volwassenheid van jouw onderhoudsorganisatie of onderhoudscontract.

Op de volgende pagina vind je de gratis test die je direct zelf kunt doen, om inzicht te krijgen in de volwassenheid van jouw onderhoudsorganisatie.

Naar de quickscan

Onze diensten

Neem gerust contact met ons op voor vragen of een nieuwe opdracht. Bel 085-0041465

Veerenstael logo

Laat een bericht achter


    © 2024 veerenstael.nl | Cookies