Veerenstael zomer borrel

Wat een fantastische avond was het! Terugkijkend op onze 2e Veerenstael zomerborrel, kunnen we met een tevreden glimlach constateren dat het een waar succes was!

De avond begon met een warm welkom en een bruisende energie, terwijl Veerenstael-ers, klanten, oud-collega’s en zakelijke connecties elkaar begroetten met oprecht enthousiasme. De eerste gesprekken begonnen al bij de ontvangst, waar iedereen zich al snel op zijn gemak voelde en de banden werden versterkt.

Dankzij een ontspannen sfeer, levendige gesprekken en de prachtige locatie van Lorijn in Leersum, vloog de avond voorbij. De setting was perfect, met een schitterend uitzicht en een heerlijke zomerse avond die bijdroeg aan de algehele ambiance. Het cateringteam had gezorgd voor een voortreffelijk assortiment aan hapjes en drankjes, waardoor niemand iets tekortkwam.

We willen iedereen bedanken voor hun komst en bijdrage aan deze geweldige avond. Zonder jullie enthousiasme en aanwezigheid was deze borrel niet zo’n groot succes geweest. Wij kijken nu al uit naar de borrel van volgend jaar, die we wederom met evenveel passie en plezier zullen organiseren.

Tot dan!

Het Veerenstael Team

Deel dit bericht op

© 2024 veerenstael.nl | Cookies