7 gave interne activiteiten waar ik aan heb gewerkt bij Veerenstael

Collega Emma van de Wetering: Op 1 november werk ik alweer een jaar bij Veerenstael. Daarom blik ik graag terug op 7 gave interne activiteiten waar ik aan heb gewerkt bij Veerenstael!

Een grote reden voor mij om te kiezen voor Veerenstael, was (en is) de afwisseling tussen externe werkzaamheden en interne werkzaamheden. We werken gemiddeld 4 dagen in de week voor de klant; de vrijdagen zijn om samen aan Veerenstael te bouwen. Dat vind ik mooi, want zo voelt Veerenstael een beetje van ons allemaal.

Hieronder 7 gave interne activiteiten waar ik het afgelopen jaar aan heb gewerkt:

1. VCA certificering

Samen met collega Jochem heb ik Veerenstael als bedrijf VCA* gecertificeerd. Dat was mijn eerste interne opdracht en het voelde fijn om in mijn eerste weken al een project te kunnen starten!

2. Onboarding proces

De onboarding is ontzettend belangrijk voor een nieuwe medewerker. Daarom heb ik het proces in kaart gebracht en verbeterd. Als je het mij vraagt zal ik hier nooit mee klaar zijn. Waarom? Omdat ik het belangrijk vind dat hier veel aandacht naar blijft gaan.

3. Onboarding kaarten

Om Veerenstael op een speelse manier te leren kennen, ben ik samen met collega Joni onboarding kaarten aan het maken. Om het spel écht compleet te maken, hebben veel collega’s meegedacht over de opdrachten voor op de kaarten.

4. Netwerkborrel

Samen met collega Koen heb ik een te gekke netwerkborrel georganiseerd. Hierbij konden onze accounts samen met ons de zomer afsluiten!

5. Asset Management Experience (AME)

De enige echte serious game training voor Asset Management! Ik ben in de (G)AME gedoken om deze als game facilitator te kunnen leiden. Ook heb ik verschillende momenten georganiseerd om de andere Veerenstael-ers te trainen als game facilitator.

6. Werkervaring praatje op de HU

Bij de Hogeschool Utrecht heb ik op de introductiedag van mijn oude studie, Technische Bedrijfskunde, een praatje mogen houden over o.a. mijn werkervaring bij Veerenstael.

7. Verschillende cursussen

Dat had ik aan het begin nog niet genoemd, maar nog een reden voor mij om voor Veerenstael te kiezen, is de mogelijkheid tot het volgen van cursussen. Naast een steeds breder wordend scala aan interne cursussen, heb ik ook verschillende cursussen extern kunnen volgen.

Zoals ik tijdens een borrel tegen mijn collega’s zei: het jaar is ontzettend snel gegaan! Bij Veerenstael voelt het als thuiskomen.

Interesse in een carrière bij Veerenstael?

Wil je aan de slag bij het leukste asset en maintenance management consultancy bureau en werken voor diverse opdrachtgevers in de productie-industrie of infra?
Bekijk onze carrière pagina of neem contact met ons op!

Contact
Deel dit bericht op

© 2024 veerenstael.nl | Cookies