Veerenstael is een FD Gazelle

Het is feest bij Veerenstael, vandaag mogen we vol trots aankondigen dat we tot FD Gazelle 2023 zijn uitgeroepen. Veerenstael neemt voor de eerste keer deel aan de FD Gazellen Awards. Deze jaarlijkse ondernemersprijzen worden door het Financieele Dagblad uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland die opmerkelijke groei en financiële prestaties hebben gerealiseerd. Veerenstael is uitgeroepen tot FD Gazelle in de regio Oost en categorie klein (met een jaarlijkse omzet tot €2 miljoen).

Veerenstael is daarmee volgens het FD een van de 1003 snelst groeiende bedrijven van Nederland. De prijsuitreiking voor alle FD Gazellen vindt op donderdag 23 november plaats in Theater Amsterdam. Gedurende de feestelijke uitreiking worden ook de drie allersnelste groeiers per regio bekend gemaakt.

Veerenstael blijft gedreven om de beste maatwerkoplossingen voor het inrichten en verbeteren van onderhoudsprestaties te leveren en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. De FD Gazellen Award is een kers op de taart, een erkenning van de toewijding en inspanning van ons geweldige team en steun van onze gewaardeerde opdrachtgevers.

Deel dit bericht op

© 2024 veerenstael.nl | Cookies